Eräs sairasmatka

Tässä Visuveden Nuorisoseuran käsinkirjoitetusta lehdestä yksi omakohtaisesti mielenkiintoinen kertomus siksi, että muistan tuon tapauksen kun juosta peuhasin Isosaaren pirtistä pihanpuoleisen kamarin kautta umpimaan puoleiseen kamariin ja sieltä sitten taas pirttiin ja yhä uudelleen tuota rinkiä mutta sitten kävikin niin, että juoksin silmäkulmani tuossas umpimaan puoleisessa kamarissa uunin nurkkaan. - Enpä tiedä olisiko sitten Olavi serkku Kemistä voinut tuolloin olla Isosaaressa kanssani telmimässä? - Täytyy täydentäen korjata omaa selostustani tuossa edellä, nimittäin Juho Koivusen omistama asuin-rakennus paloi maan tasalle Isosaaressa huhtikuun 5. päivänä 1945. (Lähde: Ruovesi Lehti, Torstaina huhtikuun 12. pnä 1945) - Näin ollen v. 1943 sattunut tapaus josta Kaiuissa kerrotaan sattu Isosaaren vanhan pirtin aikaan enkä sen aikuista huonejärjestystä muista. Tämä nyt itse asiaan huomautuksena.
Tässä pari vuotta myöhemmin otetussa kuvassa olen hymyssä suin. Erkki Järvinen

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

09.11 | 15:15

Fredrik Bähr oli taasen Östermyran tanskalaisen tynnyrimestarin Nikolai Bährin veljenpoika. Eli piiri pieni pyöri.

...
09.11 | 15:11

Marie Louise Gelander oli Kaarlo Gelanderin sisko. Heidän serkkunsa oli Östermyra Ölbryggerin perustaja Gustaf August Wasastjerna.

...
24.08 | 21:48

Tervehdys ja kiitokset Visuvesi-pläjäyksestä! Istun oikealle viimeisenä Anja Valasjoen vieressä. Takana myös Liisa Koivunen. Muistan nimeltä monta muutakin.

...
23.08 | 05:41

Näsijärwi toimi hinaajana Muroleen alapuolella n. 10 vuoden ajan 1800-luvun lopulla. Sivustollamme ovat vain Visuveden vesillä seilanneet laivat.

...
Tykkäät tästä sivusta